top of page

Odjezd do Bradavic!

Konečně jsem na hradě!


Před odjezdem mě čekaly nákupy, o kterejch jsem ti psal už minule, no měl jsem co dělat, na tom seznamu toho bylo docela dost a měl jsem v tom pěknej bordel. Nicméně jsem pořídil všechno co jsem měl a něco málo navíc. Hlavně sovu!


V den odjezdu jsem byl teda pěkně rozlámanej a tentokrát za to nemohla jenom postel. Těšil jsem se tak, že jsem skoro nespal, takže jsem se jen ráno doloudal na snídani k Trewisovi a pak rovnou na vlak. Sedl jsem si do kupé, kde nikdo nebyl a předpokládal jsem, že to tak bude až do příjezdu, ale přisedl si ke mně nějaký starší kluk. V rychlosti jsme jen probrali časopisy a než jsem se nadál, už se zase vystupovalo. Pak se jelo v lodičkách, byl tam teda hroznej zmatek a furt kolem plavala nějaká divná věc s chapadly, asi lochnesska nebo tak něco, no a za chvilku na nás vykoukl hrad. To bylo hustý!





Takže jsme připluli a šli se rovnou nechat zařadit do koleje. Plácli nám na hlavu takovej starej klobouk, kterej nám měl jakože přidělit kolej na zbytek školních let. Tak nevím, ale nechat o tom rozhodovat starej klobouk?


V každým případě jsem skončil ve Zmijozelu, takže super, zelenou mám rád a lidi tam vypadají v pohodě, dá se s nima dobře pokecat. A ta kolej! Normálně ležím na posteli a za mnou plavou ryby!





Teď nás ale čeká prohlídka a zítra už hodiny, tak doufám, že tam trefím a hned nás nepřipravím o body. Tak zase příště!



22 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Outo kesä

She said YES!

bottom of page